Wij zijn weer open!

Het is zo ver! Vanaf woensdag 15 april, zijn de deuren van Melman Lingerie weer geopend!

In deze onzekere tijden hebben we van de nood een deugd gemaakt en de geplande verbouwing van onze winkel naar voren gehaald. Drie weken lang is er hard gewerkt en geklust. Het resultaat mag er zijn: de winkel is helemaal opgefrist!

Wij missen u!

Winkelen in tijden van corona is wellicht niet het eerste waar u aan denkt. Toch kan het juist een welkome afleiding zijn. Wij helpen u graag op gepaste afstand. We houden ons uiteraard aan de regels van het RIVM. Hierdoor mogen er maximaal 5 klanten tegelijkertijd in onze winkel zijn, zodat iedereen de ruimte heeft om voldoende afstand van elkaar te houden. Zo zorgen we samen voor een fijne winkelervaring voor iedereen.

Zullen we afspreken?

Wilt u liever privé en in alle rust komen shoppen, dan is een afspraak iets voor u! Boek uw afspraak met een ervaren lingeriestyliste eenvoudig via de website, via telefoon of via mail. Wij bieden private shopping aan van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30-12.00 uur.

Bovendien kunt u nog steeds een bestelling plaatsen via mail of telefoon, wij bezorgen het graag bij u thuis. We houden uw maat bij in de computer en helpen u graag met het kiezen van het juiste product.

Cadeautje

Om onze heropening toch een klein beetje te vieren, ontvangt elke betalende klant een leuke goedgevulde goodiebag en een lenteverrassing!  Maar wacht niet te lang, want op = op. Komt u ook onze nieuwe winkel en prachtige collectie bewonderen?