Wereldwijd krijgen steeds meer vrouwen te maken met borstkanker. Het verliezen van een borst of beide borsten is een ingrijpende gebeurtenis. Na een borstoperatie kan het een uitdaging zijn om een mooie en comfortabele bh te vinden.

Bij Melman Lingerie maken we deze zoektocht graag wat makkelijker. Wij bieden de mogelijkheid om bij bepaalde merken (bijv. PrimaDonna, PrimaDonna Twist) de bh kosteloos te laten aanpassen voor een prothese. Onze Lingerie Stylistes zoeken samen met u naar de juiste bh. Daarna wordt er contact opgenomen met de producent. In het naaiatelier van het lingeriemerk wordt er handmatig een prothesezakje in de cup genaaid, waar men de prothese makkelijk in kan schuiven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zachte katoenen stof, om het draagcomfort te vergroten. Zo kunt u ook na een borstoperatie genieten van modieuze en vrouwelijke lingerie.

Op dit moment is deze service alleen bij beugelbh’s mogelijk. Wellicht wordt het in de toekomst ook mogelijk om bh’s zonder beugel aan te passen.

Deze kosteloze service is alleen mogelijk bij aankoop van een nieuwe bh in onze winkel.

Wilt u meer informatie over welke modellen geschikt zijn voor deze aanpassing? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.