Nachtmodewinkel nabij Lisse

✓ Een fijne ervaring

✓ Bij elke aankoop sparen voor 25 euro korting

✓ Persoonlijke lingerie styling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u nachtmode van hoogwaardige kwaliteit kopen, kom dan zeker langs bij onze nachtmodewinkel in Sassenheim, nabij Lisse. Wij zijn hier al vele jaren gevestigd en kunnen u met onze jarenlange kennis adviseren over geschikte nachtkleding!

Nachtmodewinkel in de buurt van Lisse voor alle soorten nachtmode

Bij Melman Lingerie bent u natuurlijk op de juiste plek voor het uitzoeken van lingerie maar ook voor badmode en nachtmode. Wij bieden nachtmode voor elk seizoen, in elke stijl en in vele maten. Of u nu een pyjamaset zoekt voor de koude winterdagen, een nachthemd voor in de zomer of een charmante negligé, wij hebben het allemaal. In onze nachtmodewinkel nabij Lisse vindt u al dit en meer, verkrijgbaar in verschillende merken, zoals Calvin Klein en Pip Studio.

Maak nu een persoonlijke afspraak met de lingerie stylist!

Onze winkel beschikt over een centrale ligging

Melman Lingerie is niet alleen centraal gelegen in het dorp Sassenheim en de regio van Leiden, maar ook in de provincie Zuid-Holland. Om deze reden is onze nachtmodewinkel eenvoudig te bereiken vanuit plaatsen als Lisse, Hillegom, Katwijk en Noordwijk. Bezoekt u onze winkel vanuit een van deze plaatsen? Reserveer dan een tijdslot met een styliste en u bent verzekerd van persoonlijke service.

Kom langs in onze winkel!

Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander het belang van het passen van nachtkleding en lingerie. Alleen door het passen ziet u of een kledingstuk goed aansluit op uw lichaam en voelt u of het comfortabel is, iets wat erg belangrijk is bij nachtmode. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel waar ons servicegerichte personeel u graag helpt!