Melman Lingerie blijft vooralsnog open – COVID-19

Het Corona-virus heeft de gehele wereld in zijn greep en heeft dus ook invloed op de dagelijkse gang van zaken bij Melman Lingerie. Ten eerste hopen wij van Melman Lingerie dat u veilig en gezond bent en blijft.

Onze en uw gezondheid hebben natuurlijk de allerhoogste prioriteit. Om deze reden volgen wij de adviezen van het RIVM en de overheid op om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Belangrijk is het om een gezonde afstand van elkaar te houden. Om deze reden zullen wij gepaste afstand betrachten bij het helpen in de paskamer.

Wij hebben onze medewerkers geïnstrueerd om de winkel vrijwel continu schoon te maken en om hun handen en andere oppervlaktes te desinfecteren. Helaas moeten we u ook vragen voor uw begrip en medewerking in deze lastige situatie. Daarom dit lijstje:

  • We willen u vragen om een afstand van ongeveer 1,5 meter te houden van andere mensen in de winkel
  • Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Zoals: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden. Blijf dan thuis en stel uw winkelbezoek uit.
  • Betaal bij voorkeur met pin.
    • Als u alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact.

Omdat we nu in een buitengewone situatie zitten bieden wij ook de volgende alternatieven:

Bestellen

Blijft u liever thuis en weet u precies wat u wilt? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Dan kunnen wij het naar u verzenden of zelf komen bezorgen.

Op afspraak

Komt u liever op een moment na sluitingstijd waarin we u  één op één aandacht kunnen geven? Dan kan dit ook. Neem ook hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken:

Bedankt voor uw begrip!

Samen komen we deze moeilijke periode door!

Let een beetje op elkaar.

Team Melman Lingerie