Een unieke lingeriezaak in Zuid-Holland

✓ Een fijne ervaring

✓ Bij elke aankoop sparen voor 25 euro korting

✓ Persoonlijke lingerie styling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bent u op zoek naar een goede lingeriezaak in de provincie Zuid-Holland? Kom dan eens langs in onze lingeriezaak in Sassenheim in de regio Leiden, nabij Hillegom en Lisse. Als familiebedrijf is de kennis bij Melman Lingerie van generatie op generatie doorgegeven en zijn wij in staat om u uitstekende service te bieden bij het uitzoeken van geschikte lingerie. Lees verder om meer over onze service te ontdekken.

Het assortiment van onze lingeriezaak in Zuid-Holland

In onze lingeriezaak nabij Hillegom en Lisse vindt u een uiteenlopend assortiment. Uiteraard verkopen wij niet alleen lingeriemode, maar ook been- en nachtmode. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment van badmode! Ook de wat specifiekere producten, zoals lingerie voor zwangere dames, sportlingerie en shapewear, kunt u bij ons vinden. De merken die wij binnen deze productgroepen verkopen, lopen uiteen van minder bekende doch kwalitatief goede merken tot bekende topmerken. Daarnaast bieden we bij Melman Lingerie ook extra services zoals het vermaken van bh’s, zodat deze geschikt zijn voor protheses. Zo kunnen wij iedere vrouw van dienst zijn.

Maak nu een persoonlijke afspraak met de lingerie stylist!

Wij zijn een goed bereikbare lingeriezaak vanaf Hillegom, Lisse en omliggende plaatsen

Onze lingeriezaak bevindt zich in het centrum van Sassenheim, Zuid-Holland, waar wij door de jaren heen een grote bekendheid hebben opgebouwd. Wij ontvangen dan ook vele klanten uit de buurt, maar wist u dat onze lingeriezaak ook goed bereikbaar is vanuit andere plaatsen in Zuid-Holland als Lisse, Katwijk, Noordwijk en Hillegom? U kunt online eenvoudig een tijdslot reserveren met een styliste zodat u verzekerd bent van persoonlijk advies. Dit maakt die paar extra kilometers zeker de moeite waard!

Plan direct uw bezoek in

Of u nu in Sassenheim, Lisse, Hillegom of een andere plaats in Zuid-Holland woont, voor een lingeriezaak met een uitgebreid assortiment en persoonlijke service moet u bij Melman Lingerie zijn. Plan direct uw bezoek online in of kom eens binnenlopen. We hopen u snel van dienst te mogen zijn!