Lingeriemode kopen in Sassenheim

Lookbook sfeerimpressie herfst/winter 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De mooiste lingeriemode vindt u in onze lingeriespeciaalzaak in Sassenheim in de regio Leiden, nabij Katwijk en Noordwijk. Dankzij de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf en met behulp van onze topstylistes kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het uitzoeken van lingerie uit ons ruime assortiment!

Het assortiment aan lingeriemode in onze zaak in Sassenheim

In onze winkel vol lingeriemode in Sassenheim, dicht bij Leiden, Noordwijk en Katwijk, vindt u een groot assortiment van de betere lingeriemerken, zoals Aubade, PrimaDonna en Marie Jo. Daarnaast bieden we ook kwalitatief goede basismerken met een lager prijskaartje. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en een groot maatbereik hebben dat loopt van omvangmaat 70 tot en met 100 en cup A tot en met H, hebben wij altijd een geschikt setje voor u. Of u nu kiest voor romantische Franse lingerie met kant of een casual set zonder te veel poespas, we hebben het allemaal!

Speciale lingeriemode

Naast reguliere lingerie vindt u in het assortiment lingeriemode van Melman Lingerie, in de buurt van Noordwijk en Katwijk, ook badmode en speciale lingerie. Denk hierbij aan speciale bh’s om te dragen tijdens het sporten, lingerie die extra ondersteuning biedt voor zwangere vrouwen en shapewear. Daarnaast bieden we ook extra services aan, zoals het aanpassen van bh’s voor vrouwen met een prothese.

Goed bereikbare winkel

Ons ruime assortiment aan lingeriemode is te koop in onze winkel in het centrum van Sassenheim, gelegen in de regio Leiden. Door de centrale locatie van deze plaats in de provincie Zuid-Holland, kunt u ook lingeriemode komen shoppen als u woont in bijvoorbeeld Lisse, Hillegom, Noordwijk of Katwijk! Komt u regelmatig shoppen? Vergeet dan zeker niet om deel te nemen aan ons spaarsysteem voor leuke kortingen.

Kom langs en ontdek alle lingeriemode in onze zaak in de regio van Leiden

Breng een bezoek aan onze lingeriespeciaalzaak en ontdek het volledige assortiment! Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Reserveer dan vooraf een tijdslot met een styliste of vraag in de winkel om hulp. Onze stylistes helpen u graag om de juiste ondersteuning en een perfecte pasvorm te vinden.