Lingerie kopen in de regio van Leiden

✓ Een fijne ervaring

✓ Bij elke aankoop sparen voor 25 euro korting

✓ Persoonlijke lingerie styling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als u op zoek bent naar een winkel waar u lingerie kunt kopen en persoonlijk geholpen wordt, dan eindigt uw zoektocht bij Melman Lingerie in Sassenheim, gelegen in de regio Leiden. Door de jarenlange ervaring in het vak van ons personeel en een uitgebreide collectie weet u zeker dat u bij ons met een mooie set de deur uit gaat.

Verschillende soorten lingerie kopen in onze winkel nabij Leiden

Het assortiment van onze winkel in Sassenheim is gevuld met uiteenlopende lingeriemerken in een groot maatbereik. Wat merken betreft kunt u denken aan het bekende PrimaDonna en Marie Jo, maar ook de wat minder bekende merken komen in ons assortiment voor. Alle lingeriemode die wij bij Melman Lingerie aanbieden heeft een groot maatbereik. De omvangmaten variëren van 70 tot en met 100 en de cupmaten van A tot en met H. Zo kan iedere vrouw bij ons in de winkel in de regio Leiden een geschikte set kopen.

Maak nu een persoonlijke afspraak met de lingerie stylist!

Kom langs en profiteer van persoonlijk advies

Naast lingerie, bent u ook voor het kopen van badmode en nachtmode bij onze winkel in Sassenheim, dichtbij de plaatsen Leiden, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Katwijk op de juiste plek. Wilt u lingerie-, bad-, of nachtmode kopen en persoonlijk advies ontvangen? Reserveer dan online een stylingsessie met een van onze stylisten zodat u verzekerd bent van hulp bij het zoeken van de juiste pasvorm! Natuurlijk kunt u ook gewoon eens binnen komen lopen!