Nachtmodewinkel nabij Lisse

✓ Een fijne ervaring

✓ Bij elke aankoop sparen voor 25 euro korting

✓ Persoonlijke lingerie styling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor een badmodewinkel waar ze service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, brengt u het beste een bezoek aan Melman Lingerie in Sassenheim in de regio Leiden, nabij Hillegom en Lisse. Met jarenlange kennis op het gebied van badmode en een ruim assortiment loopt u bij ons geslaagd de deur weer uit!

Een badmodewinkel met een compleet assortiment in de regio Leiden

Wij bieden een compleet assortiment van badmode in onze badmodewinkel in Sassenheim, nabij Leiden, Hillegom en Lisse. Zo hebben wij een ruime keuze aan badpakken, bikini’s en tankini’s van hoogwaardige kwaliteit maar ook leuke accessoires waarmee u over het strand kunt paraderen tijdens uw welverdiende vakantie. Als u een bezoek brengt aan onze badmodewinkel in de regio Leiden, profiteert u bovendien van persoonlijke service waarbij wij u graag adviseren welke badmode het beste bij uw lichaam past.

Maak nu een persoonlijke afspraak met de lingerie stylist!

Allround lingerie-, bad-, been- en nachtmodezaak op één centrale locatie in Zuid-Holland

Onze badmodewinkel is gevestigd op een centrale locatie in de regio Leiden, wat op zijn beurt ook centraal ligt in de provincie Zuid-Holland. Dit maakt onze badmodewinkel makkelijk bereikbaar voor nieuwe en terugkerende klanten uit omliggende plaatsen zoals Hillegom, Lisse, Katwijk en Noordwijk. Bovendien zijn wij naast een badmodezaak ook een lingeriezaak en nachtmodezaak. Zo kunt u tijdens uw bezoek alles-in-een shoppen.

Plan uw bezoek in of kom vrijblijvend langs!

Bent u op zoek naar nieuwe lingerie-, bad-, been of nachtmode? Kom dan langs in onze winkel en laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Woont u in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Katwijk of een andere omliggende plaats en wilt u persoonlijk advies ontvangen in onze badmodewinkel? Plan uw bezoek dan vooraf in en ontvang persoonlijke service op een moment dat het u goed uitkomt. Zo weet u zeker dat een van onze stylistes beschikbaar is om u te helpen. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn in onze winkel!