Badmode kopen nabij Noordwijk

✓ Een fijne ervaring

✓ Bij elke aankoop sparen voor 25 euro korting

✓ Persoonlijke lingerie styling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als u goed geholpen wilt worden bij het uitzoeken van badmode, breng dan een bezoek aan Melman Lingerie in Sassenheim, in de buurt van Noordwijk. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van lingerie en andere ondermode, maar ook een complete collectie badmode!

Ruim assortiment aan badmode in onze zaak in de buurt van Noordwijk

Als u binnenkort op welverdiende zonvakantie gaat, kan mooie zwemkleding natuurlijk niet ontbreken in de koffer. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan badmode in onze winkel nabij Noordwijk. Denk aan badpakken, bikini’s en tankini’s van merken zoals PrimaDonna en Beachlife. Daarnaast verkopen we leuke bijbehorende accessoires zoals kaftans, strandjurken en rokjes om over de zwemkleding aan te trekken. Deze maken uw strandoutfit helemaal compleet!

Maak nu een persoonlijke afspraak met de lingerie stylist!

Badmode voor iedere vrouw

Bij Melman Lingerie vinden wij het van groot belang dat iedere vrouw zich comfortabel voelt in badmode. Dit gaat alleen met de juiste pasvorm, zodat de kleding goed op het lichaam aansluit. De stylistes in onze zaak dicht bij Noordwijk helpen u graag bij het uitzoeken van een comfortabele set of badpak. Doordat ons assortiment een maatbereik heeft van cup A tot en met G, kunnen we iedere vrouw met mooie badmode op vakantie sturen.

Breng een bezoek aan onze speciaalzaak!

Voor het uitzoeken van mooie lingerie-, bad-, en nachtmode en het ontvangen van advies op maat, brengt u het beste een bezoek aan onze zaak in Sassenheim. Ook als u in Lisse, Hillegom, Katwijk of Noordwijk woont, is onze lingeriezaak in de regio Leiden goed bereikbaar. Kom vrijblijvend eens binnenlopen of plan online een afspraak in met een van onze ervaren stylistes.