Excursie naar Van de Velde

Op dinsdag 19 september jl. vertrok het vaste team van Melman Lingerie samen met een paar enthousiaste klanten al vroeg op excursie! Zij bezochten deze dag de kantoren en de fabriek van Van de Velde, de producent die beter bekend is voor zijn merken als PrimaDonna en Marie Jo.

De groep werd in het Belgische Schellebelle welkom geheten door Katrien, de gids voor die dag. Zij voorzag iedereen van koffie of thee met wat lekkers. Daarna gaf zij een duidelijke presentatie over Van de Velde en de verschillende merken die zij in hun portefeuille hebben.

Na een heerlijke lunch begon de rondleiding door het vernieuwde gebouw van Van de Velde. De klanten en Lingerie Stylistes kregen een uniek kijkje achter de schermen bij o.a. de creatieve afdeling, het naaiatelier en de klantenservice. Het was erg interessant om te zien!

Daarna vertrok het gezelschap inclusief de gids naar het nabijgelegen dorpje Wichelen, waar één van de fabrieken van de firma staat. Hier kregen we het productieproces te zien, van grondstoffencontrole tot het snijden van alle onderdelen en van het controleren van de producten en versturen naar de winkels. Er komt veel meer kijken bij het maken van een bh of slip dan je misschien zult denken! Als je nagaat dat één enkele BH uit ± 45 onderdelen bestaat! Oog voor detail en kwaliteit staan bij Van de Velde hoog in het vaandel en dat was hier dan ook goed te merken.

Na deze rondleidingen was het tijd om even te borrelen en na te praten over deze enerverende dag. Wie nog vragen had, kon deze stellen en daarnaast maakten sommige klanten van de gelegenheid gebruik om tips of meningen door te geven aan Katrien. Toen was het helaas tijd om naar huis te gaan. Wij kijken terug op een leuke, ontspannen en leerzame dag en vertellen u er graag alles over in de winkel!